TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 634 resultats.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 14/07/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 14/07/2017

  Al programa d'avui, l'últim de la temporada, hem suportat les valoracions de Xavier Garcia Albiol als canvis de govern que ha anunciat avui en Puigdemont. A més, el Lluís Llach ens ha cantat una cançó per protestar per l'entrada de la Guàrdia Civll al TNC i el nostre DJ Marçal Tempura ens ha portat una notícia que ens ha acollonit molt: segons un estudi brìtànic, l'edat màxima per sortir de festa són els 37 anys. A més, com a comiat hem repassat els millors moments televisius de la temporada, les millors cançons i alguns dels moments més bojos viscuts a l'#APMCatRàdio!

 • Com va anar l'assalt dels agents armats d'Hisenda al iot de Cristiano
  Escolta àudio

  Com va anar l'assalt dels agents armats d'Hisenda al iot de Cristiano

  L'"APM?" accedeix a la gravació dels agents armats que van assaltar el iot de luxe de Cristiano Ronaldo durant les seves vacances a Formentera.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 13/07/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 13/07/2017

  Al programa d'avui hem parlat amb el rei Felip VI sobre la seva visita a la reina d'Anglaterra, hem accedit a una gravació secreta sobre la inspecció dels agents de duanes de l'Agència Tributària al iot de Cristiano Ronaldo, i hem parlat amb un expert sobre el despreniment d'un iceberg a l'Antàrtida. A més, hem presentat la nostra pròpia cançó de l'estiu, que serà tot un èxit de les sales de ball!

 • "El migdia dels ignorants" i les trucades cada vegada més estranyes
  Escolta àudio

  "El migdia dels ignorants" i les trucades cada vegada més estranyes

  Les interferències d'avui han estat amb "El migdia dels ignorants", que, com sempre, ha tingut trucades molt surrealistes.

 • El servei d'aire condicionat telefònic de l'"APM?"
  Escolta àudio

  El servei d'aire condicionat telefònic de l'"APM?"

  L'"APM?" truca als punts de l'Estat on l'onada de calor està sent més intensa per oferir-los un servei d'aire condicionat a través del telèfon.

 • En Peyu i els millors efectes especials de la temporada!
  Escolta àudio

  En Peyu i els millors efectes especials de la temporada!

  L'últim dimecres de la temporada en Peyu ens ha preparat un recull dels millors efectes especials fets pels personatges que han sonat a la seva secció... Hi ha de tot, des de càntics de veïns indignats, passant per proclames reivindicatives que demanen mossens per al poble, fins als millors efectes de so com explosions, sons del món animal...

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 12/07/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 12/07/2017

  Al programa d'avui, Pablo Iglesias ha intentat justificar el seu canvi de discurs sobre el referèndum, Tomàs Molina ens ha explicat l'onada de calor que s'acosta i en Cazorla ha trucat a Còrdova i Jaén per oferir un servei d'aire condicionat via telefònica. A més, Bartomeu enceta el nou curs esportiu i en Peyu acomiada la temporada amb els millors crits i efectes sonors que ha generat la seva secció.

 • A l''APM?' Ja tenim guanyador del concurs de la cançó de l'estiu!
  Escolta àudio

  A l''APM?' Ja tenim guanyador del concurs de la cançó de l'estiu!

  Es diu Sergi Capdevila, i la seva versió de "Mueve tu cucu", de Missiego, ha estat la guanyadora del "Concurs de la cançó de l'estiu de l'#APMCatRàdio", i li ha fet guanyar dos bitllets de Vueling a Dubrovnik. A més, a partir de la seva estrofa, l'equip del programa farem la cançó de l'estiu de l'"APM?"!

 • La conversa surrealista entre Rajoy i un grup de nens a La Moncloa
  Escolta àudio

  La conversa surrealista entre Rajoy i un grup de nens a La Moncloa

  L'"APM?" ha tingut accés a la roda de preguntes que els fills i filles dels treballadors de La Moncloa van fer a Mariano Rajoy durant una visita del casal d'estiu.

 • Mossèn Panerola i les hòsties sense gluten
  Escolta àudio

  Mossèn Panerola i les hòsties sense gluten

  Les interferències d'avui han estat amb mossèn Panerola i Ràdio Verge Santa, i ens ha parlat de la polèmica de les hòsties amb gluten o sense. A més, hem descobert una faceta nova de sor Citroen Berlingo, la de youtuber!

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 11/07/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 11/07/2017

  Al programa d'avui hem descobert qui s'està postulant per ser el conseller del referèndum. Rajoy ens ha explicat com li va anar la trobada amb els fills dels treballadors de La Moncloa que van passar el dia a la seu del govern espanyol i hem analitzat l'allau de notícies relacionades amb Froilán que estan apareixent aquests dies. A més, Mossèn Panerola ha fet les últimes "Interferències" de la temporada parlant de les hòsties sense gluten.

 • Ada Colau i el referèndum: què deia el 2015 i què diu ara
  Escolta àudio

  Ada Colau i el referèndum: què deia el 2015 i què diu ara

  Recuperem una entrevista a Ada Colau a Vilaweb el 2015 sobre el dret a l'autodeterminació, en la qual es posicionava a favor d'exercir-lo sense pors.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 10/07/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 10/07/2017

  Al programa d'avui hem sabut quin ha estat el nom del guanyador del nostre concurs de la cançó de l'estiu! A més, parlant de coses menys importants hem conegut l'estat del metro de Barcelona en el desè dilluns de vaga. A més, hem hagut d'aguantar com Artur Mas i Francesc Homs treien pit per la consecució del Hard Rock Entertainment World i hem escoltat el que deia Ada Colau fa uns anys sobre el referèndum i el que diu ara, i per mirar d'entendre la diferència hem parlat amb un càrrec de l'Ajuntament de Barcelona, una mena de segon tinent d'alcalde per a una regidoria que no ens ha sabut desxifrar quina era. Per acabar hem repassat el millor de la tele del cap de setmana al "Zàpping"!

 • Els 5 finalistes de la cançó de l'estiu de l'"APM?"
  Escolta àudio

  Els 5 finalistes de la cançó de l'estiu de l'"APM?"

  Després de 3 setmanes de concurs, ja tenim els 5 concursant que arriben a la final de la "Cançó de l'estiu de l'APM?". En joc hi ha dos bitllets a Dubrovnik, Croàcia.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 07/07/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 07/07/2017

  Al programa d'avui hem continuat l'entrevista que ha engegat a les 8 del matí la Mònica Terribas amb Josep Maria Bartomeu. A més Mariano Rajoy ens ha intentat explicar la importància de la seva reunió d'ahir amb Pedro Sánchez i hem parlat del Festival Love the 90's amb el nostre DJ de capçalera, Marçal Tempura. A més hem repassat els millors moments del zàping del cap de setmana, hem sentit el "Temassu" del Romeu Tendrum, dedicat a Kim Jong-un, i per acabar hem repassant els 5 finalistes del Concurs de la Cançó de l'Estiu de l'APM!