TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 595 resultats.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 23/06/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 23/06/2017

  Al programa d'avui hem parlat amb un senyor molt indignat perquè li han ocupat a traïció el pis que ell tenia rellogat de forma il·legal. A més hem fet un trajecte d'autobús per saber si als seus usuaris els molesta que l'aire condicionat estigui massa fort. També hem parlat amb Mariano Rajoy, que ha volgut treure pit, per assegurar-nos que ja domina l'anglès amb una nova tècnica, la d'utilitzar cançons angleses. A més, com cada divendres hem repassat els millors talls televisius de la setmana i al "Temassu" d'avui, el Romeu Tendrum ha plasmat el seu odi als petards en una cançó.

 • El calvari de 2 avis que estan farts dels seus nets
  Escolta àudio

  El calvari de 2 avis que estan farts dels seus nets

  Avui hem donat veu a dos avis, el Cirili i la Josefina, que estan molt indignats perquè s'han de fer càrrec dels seus nets, durant tot l'estiu...

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 22/06/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 22/06/2017

  Al programa d'avui hem parlat de Trump, perquè vol fer que el mur amb Mèxic sigui de panells solars. També hem celebrat els deu anys del Mic del Super3. I hem tractat dos temes molt polèmics: el dels avis que a partir d'avui s'han de fer càrrec dels nets durant les vacances, i el dels regals de final de curs als professors. S'han de fer? Si és que sí, què s'ha de regalar? I, atenció, amb els nostres oients hem comprovat que és un tema que porta molts problemes. A més, hem sentit noves versions de les cançons de l'estiu dels nostres oients!

 • "Tinc els bolquers que m'exploten ja!": Els regals de final de curs als mestres
  Escolta àudio

  "Tinc els bolquers que m'exploten ja!": Els regals de final de curs als mestres

  Avui hem parlat d'un tema que, gràcies a tots els comentaris dels nostres oients, hem descobert que és molt polèmic: els regals als mestres. I la pregunta no és només si s'han de fer o no. Sinó què s'ha de fer i què es fa amb els nens que no hi han participat! Perquè, encara que sembli mentida, això està provocant grans batalles en els grups de whatsapp de pares i mares!

 • Montoro (sí, el ministre d'Hisenda) defensa Cristiano Ronaldo
  Escolta àudio

  Montoro (sí, el ministre d'Hisenda) defensa Cristiano Ronaldo

  Cristóbal Montoro va sortir a defensar la presumpció d'innocència de Cristiano Ronaldo, acusat de frau fiscal, i per això els APMs l'han convidat perquè s'expliqui en directe.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 21/06/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 21/06/2017

  Al programa d'avui hem sentit la indignació de Xavier Trias ahir al Parlament dirigida a Jorge Fernández Díaz i com s'ha intentat defensar a l'estudi l'exministre de l'Interior. A més Cristóbal Montoro ha continuat la seva defensa aferrissada de Cristiano Ronaldo i hem escoltat alguns dels aspirants a la cançó de l'estiu de l'"APM?". A més hem repassat el millor de la tele i, com cada dimecres, en Peyu ens ha portat les notícies realment importants del dia, com la manera com pensen acabar a Galícia amb una plaga de vespes asiàtiques.

 • En Peyu i les vespes asiàtiques
  Escolta àudio

  En Peyu i les vespes asiàtiques

  Com cada dimecres, en Peyu ha vingut a explicar-nos quines són les notícies que realment preocupen la gent, i avui s'ha centrat sobretot en les vespes asiàtiques. Concretament, en la manera com les maten a segons quins llocs.

 • El reportatge masclista de Canal Sur sobre Amaia Salamanca
  Escolta àudio

  El reportatge masclista de Canal Sur sobre Amaia Salamanca

  El programa del cor "Vaya tela" va dedicar un reportatge (amb anàlisi de les presentadores inclosa) a l'actriu Amaia Salamanca, a qui critiquen per unes declaracions ens les quals assegurava que anava molt cansada. L'actriu té tres fills i segueix fent d'actriu, i això va ser objectiu de mofa del programa del cor insígnia de la tele andalusa.

 • Soto del Real, el clúster de la corrupció
  Escolta àudio

  Soto del Real, el clúster de la corrupció

  La UDEF sospita que alguns dels empresaris i polítics engarjolats a Soto del Real estan fent negocis i l''"APM?" ho ha comprovat trucant a la presó més mediàtica de l'Estat.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 20/06/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 20/06/2017

  Al programa d'avui hem parlat de tots els negocis que s'estan fent a Soto del Real, i gràcies a una trucada un pèl surrealista, fins i tot hem sabut detalls de les empreses que s'hi estan creant. També hem parlat de l'anunci del Carnet Jove, que ha estat censurat perquè hi surt una senyera. I hem celebrat els 34 anys de Catalunya Ràdio amb la primera veu que hi va sonar, el Miquel Calçada! A més, hem començat a sentir les cançons de l'estiu que ens estan enviant els oients i amb què poden guanyar dos bitllets d'avió.

 • Florentino Pérez, disposat a canviar els requisits per presidir el Reial Madrid!
  Escolta àudio

  Florentino Pérez, disposat a canviar els requisits per presidir el Reial Madrid!

  Avui que comença el nou mandat de Florentino Pérez, l'"APM?" d'"El matí de Catalunya Ràdio" hem pogut parlar amb ell. Bé, amb el nostre Florentino, més concretament.

 • APM? El matí de Catalunya Ràdio 19/06/2017
  Escolta àudio

  APM? El matí de Catalunya Ràdio 19/06/2017

  En el programa d'avui hem analitzat les amenaces de Cristiano Ronaldo d'abandonar el Reial Madrid, hem felicitat Florentino Pérez perquè és l'únic candidat a presidir el club blanc i hem estrenat el concurs per a la cançó de l'estiu de l'"APM?". A més a més, hem intentant fer un reggaeton feminista i hem tret tota la bilis contra els anuncis que ens treuen de polleguera amb el "Rabiòmetre".

 • L'"APM?" celebra el programa 200 des de la platja!
  Escolta àudio

  L'"APM?" celebra el programa 200 des de la platja!

  L'"APM?" d'"El matí de Catalunya Ràdio" ha anat a la Barceloneta, al restaurant Ca la Nuri, a celebrar l'edició 200. Han jugat amb el públic perquè aconseguissin molts regals, han tingut l'actuació d'aspirants al càsting d'OT i han comptat amb les seves estrelles internacionals de capçalera com el Serrat, la Shakira, el Sabina i el Bisbal!

 • "Vull portar l'anarquisme a 'Operación Triunfo'"
  Escolta àudio

  "Vull portar l'anarquisme a 'Operación Triunfo'"

  L'"APM?" ha anat al càsting de la propera edició d'"OT" a Barcelona, on s'han trobat un filòsof, la reencarnació de Marilyn Monroe i una anarquista amb una veu excepcional.

 • "Tinc els bolquers que m'exploten, ja!": Treure els bolquers
  Escolta àudio

  "Tinc els bolquers que m'exploten, ja!": Treure els bolquers

  Avui l'Oriol necessitava més ajuda que mai dels oients, perquè està passant per la meravellosa fase de deixar el bolquer, i és per això que hem fet aquest tema. I els oients ens han explicat com es pot sobreviure a aquesta fase!